Norsk Skolelederforbund

Ikke bare har nettsiden blitt responsiv og fått nye funksjoner/moduler for å presentere innhold, vi har i tillegg endret mye på hvordan vi kommuniserer til bruker

Om prosjektet

Nye skreddersydde websider for Skolelederforbundet. Skolelederforbundet har vært kunde hos oss siden 2006. Når det var på tide å fornye nettsiden igjen, falt valget igjen på nxt/a2n. Vi er ydmyke i forhold til tilliten de har vist oss og er stolte over å ha lansert ny nettside for tredje gang siden vi startet vår reise sammen for over et decennium siden.

"Da vi kontaktet nxt/a2n med en ide om hvordan vi ønsket at våre nye nettsider skulle bli, hjalp de oss med å finne de riktige løsningene som skulle til for å realisere ønsket vårt. nxt/a2n gav oss tett og god oppfølging i etterkant av lanseringen, noe som har vært veldig viktig for oss og innfasingen av de nye sidene".

Modolf Moen, Kommunikasjons-ansvarlig og Tormod Smedstad, Redaktør


"Nye skolelederforbundet.no har vært en spennende reise å være med på. Ikke bare har nettsiden blitt responsiv og fått nye funksjoner/moduler for å presentere innhold, vi har i tillegg endret mye på hvordan vi kommuniserer til bruker. I den forrige nettsiden var fokuset nesten utelukkende på eksisterende medlemmer. Nå er det mye mer fokus på å fremme Skolederforbundet og fordelene for medlemmer slik at vi tiltrekker oss nye. Eksisterende brukere er fortsatt godt ivaretatt og det finnes mengder informasjon tilgjengelig i det passordbeskyttede ekstranettet. Her finner bla. nyttige verktøy for fylkeslagledere i form av medlemslister (integrert med Superoffice). Det blir spennende å følge med på bruken fremover".

André Sunde-Nilsen, Prosjektleder
Kunde:
Norsk Skolelederforbund
Løsning:
Skreddersøm, stor
Lanseringssdato:
BILDEGALLERI
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen