Vi jobber for din synlighet. Vi er markedsførere med passion for kunderesultater.

Performance Marketing

Kort fortalt er performance marketing målbar markedsføring der resultatene styrer aktiviteten. Performance marketing er en måte å tenke markedsføring på som går på tvers av de vanlige skillelinjene mellom medier, kanaler, formater og prismodeller.

Performance marketing skal være det motsatte av massekommunikasjon.Vi ønsker å treffe målgruppen med individuelt tilpasset- og relevant budskap.
A2N er et byrå i Oslo spesialisert på å utvikle smarte spredningsstrategier, drifte og optimalisere kampanjer i sosiale medier, søkemotorer og display-annonser. Vi har pr i dag 8 personer i rene spesialistroller i vår performanceavdeling.

De vanligste måtene og målrette annonseringen på er:
Demografi - Alder, kjønn, har personen barn
Geografi - Hvor befinner personen seg / hvor kommer personen fra
Interesser - Hvilke sider besøker personen og hvilket type innhold skal vi plassere annonsene sammen med
Teknologi - Befinner personen seg på desktop, tablet eller mobil

Mer avanserte måter å målrette annonseringen på er:
Remarketing - Les mer om dette her
Lookalike - Personer som ligner på målgruppen din eller eksisterende kundelister
De vanligste måtene og målrette annonseringen på er:
Demografi
Alder, kjønn, har personen barn
Geografi
Hvor befinner personen seg / hvor kommer personen fra
Interesser
Hvilke sider besøker personen og hvilket type innhold skal vi plassere annonsene sammen med
Teknologi
Befinner personen seg på desktop, tablet eller mobil
Søkemotorannonsering
Søkemotorannonsering
23. oktober i år 2000 ble annonsering på internett forandret for alltid. Google lanserte Google AdWords. Tjenesten fokuserte den gangen på at man skulle få være synlig i søkene på google.com med sitt betalte søkeresultat. Effekten dette skulle ha på markedet var det ikke mange som forsto den gang. 

Vi vet nå at CPC-modellen (kostnad per klikk) har kommet for å bli. Google er kanskje kjent som de som endelig klarte å knekke denne koden, og gjøre teknologien tilgjengelig for annonsørene. De siste årene har konkurransen økt betraktelig i denne kanalen. Ved bruk av Google AdWords driver vi målrettet trafikk fra Google til din kampanje og nettside. Dette gjør vi ved å kjøpe riktige og relevante nøkkelord og å optimalisere kampanjen løpende. A2N er Premium Google Partner og har lang erfaring med å skape mest mulig effekt ut av søkemotorer.
Kontakt meg angående Søkemotorannonsering
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Synlighet i sosiale medier
Synlighet i sosiale medier
Vi bruker i dag ekstremt mye tid på sosiale medier av ulike slag. Ønsker du å nå kundene dine der de er, er dette definitivt en viktig arena for markedsføring. For å omsette aktivitetene man gjør til målbare resultater, er det en god idé å finne ut hvordan man best skal navigere i det sosiale medielandskapet.

Vi har god kunnskap og erfaring med å lykkes som bedrift i sosiale medier.
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for å nå deres mål. Våre kampanjekjørere, eller performance-spesialister, har flere års erfaring med å skru på budskap i annonser for at de skal virke best mulig opp mot kundens forretningsmål.
Kontakt meg angående Synlighet i sosiale medier
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering
Google er vår viktigste kilde for informasjon og det er helt sentralt at innholdet ditt dukker opp når kunden søker etter dine tjenester eller produkter. Vi tar en helsesjekk på din nettside, og hjelper deg å forbedre den.

Når vi lansere en endring vi mener bidrar til flere konverteringer, er det helt nødvendig å teste endringen. Vi har systemer for å gjennomføre slike tester og for å rapportere på tallene.

A2N kommer med råd og tilpasser løsningen teknisk. Vi bistår også med selve innholdet via våre egne tekstforfattere.
Kontakt meg angående Søkemotoroptimalisering
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Bannerannonsering
Bannerannonsering
Bannerannonsering i Google Displaynettverk - også kalt GDN - betyr at man viser sine annonser på sider som samarbeider med Google.

Målrett annonsene mot spesifikke nettsider i nettverket, eller sider som er innenfor en spesifikk kategori for å nå ditt publikum.

Best effekt får man oftest når man blander kategorier eller bestemte plasseringer med demografisk og geografisk data på målgruppen man ønsker å nå. Man kan også velge å kun vise annonser i spesifikke tidsrom i løpet av en uke.

A2N bistår med planlegging og kjøp av annonsekampanjer. Ettersom vi er Premium Google Partner samarbeider vi tett med Google og får tidlig tilgang til nye muligheter og verktøy.
Kontakt meg angående Bannerannonsering
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Videoannonsering
Videoannonsering
Effektivt og rimelig synlighet
Annonsering på YouTube og mulighetene som ligger i denne kanalen er både mange og gode. Det er ikke nødvendig med en spektakulær film, men den kan godt være det.

Vi bruker oftes YouTube som en kanal når en kunde har noe som kan forklares med film. Det er ekstremt kostnadseffektivt og gir gode resultater fordi man kan segmentere seg inn mot riktige målgrupper. Som på Google Display annonsering har man muligheten til å målrette seg mot de fleste demografier.
Kontakt meg angående Videoannonsering
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen