Thomas Langseth inn som ny byråleder.

2. januar startet Thomas som byråleder i A2N. Thomas kjenner oss godt fra før ettersom han tidligere har jobbet 12 år i NXT Oslo Reklamebyrå som kreativ leder og byråleder. NXT er vår partner under merkevareplattformen NXT/A2N Reklame og Digitalbyrå og sitter i samme lokaler som A2N, så Thomas er absolutt en gammel kjenning av A2N. Derfra gikk han til Konsis som leder av Konsis Reklame- og Webbyrå, der han i løpet av sine 4 år har hatt en imponerende utvikling og solid vekst. Vi har spesielt lagt merke til hvordan han har utviklet kunder, ansatte og ikke minst kultur. Dette er noe han absolutt vil ta med seg til vårt byrå."Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått til dette og gleder meg masse til veien videre. Jeg og Thomas komplimenterer hverandre godt og på bakgrunn av at vi kjenner hverandre fra barneskole-alder, er jeg ganske trygg på denne ansettelsen", Jo Simen Skog (Gründer og styreleder).
 
Thomas har fulgt med på A2N i mange år og liker svært godt hvordan vi har utviklet oss. Han ser at fremtiden er digital, og byråbyttet er et resultat av nettopp dette. A2N har vokst betydelig innen digitalmarkedsføring de siste årene, og det er ingen tvil om at fremtidens byråer må ligge i tetsjiktet på dette fagfeltet. Han legger også vekt på at NXT/A2N reklame og digitalbyrå tilbyr en imponerende helhet av reklamemiksen, noe som var avgjørende for at han valgte å komme tilbake til oss.
 
Med 25 år i bransjen er vi sikre på at kompetansen til Thomas vil styrke oss. Sammen skal vi bygge videre på det A2N er flinke til og enda viktigere, se potensiale og finne retningen for videre utvikling og vekst. Vi skal bygge et robust byrå med høy kompetanse og løsninger som blir lagt merke til. Et byrå for fremtiden!
 
Vi ønsker Thomas Langseth velkommen tilbake, og ser frem mot 2020 med spenning og entusiasme.

Jo Simen Skog

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen